Imate vprašanje za nas?

Kontakt

Z vami že od leta 2001

Naše podjetje ACTAL d.o.o. deluje že od leta 2001 na področju digitalnih fotoavtomatov ter drugih avtomatov za zabavo. Poslovati smo začeli z mehanskimi fotokabinami, nato pa smo leta 2007 prevzeli tehnologijo digitalnega tiska. Vse od uvedbe digitalizacije budno spremljamo razvoj novih tehnologij tiska, ter jih uvajamo v svoje poslovanje. Naši fotoavtomati so ekološki, modernega dizajna ter nudijo vrhunsko kvaliteto fotografij, ki ustreza tudi standardom za izdelavo fotografij za dokumente.

Fotoavtomate postavljamo po lokacijah, na katerih je velik pretok ljudi, npr. na železniških postajah, kino centrih, bowling centrih, nakupovalnih centrih, letališčih, toplicah, termah, diskotekah in celo na najbolj obiskanih ulicah. Po vsej Sloveniji imamo postavljenih preko 30 fotoavtomatov. Vsi avtomati so unikatnega dizajna tako, da se prilegajo okolju v katerem se nahajajo.

Naše poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja je, da svojim strankam nudimo kvalitetne ter cenovno zelo ugodne storitve. Naš cilj je zadovoljstvo vsake stranke! Izvajamo reden servis ter vzdrževanje, poleg tega pa smo ves čas dosegljivi na telefon ali na e-mail. Resnično se trudimo, da so naši kupci zadovoljni s storitvami.

V podjetju imamo vizijo nudenja kvalitetnih storitev, širitev svojih lokacij ter nudenja fotografske storitve čim bližje potencialnemu kupcu. Do leta 2020 si želimo postaviti 50 fotoavtomatov in preko 100 drugih zabavnih otroških avtomatov po vsej Sloveniji. Poleg tega si želimo povečati svojo razpoznavnost na področju najema fotokabine za dogodke kot so promocije, rojstnodnevne zabave, poslovne zabave ter poroke.

Naši partnerji

Smo zastopnik za Dedem Automatica Srl., ki je največji ponudnik (foto)avtomatov v Evropi.